Accountmanager IT

Amsterdam marktconform

Zit Accountmanagement in jouw bloed? Kun jij structureel vruchtbare relaties op- en uitbouwen? Zoek jij diepgang in het ontwikkelen en begeleiden van een team met medewerkers? Dan is er een grote kans dat jij de Accountmanager bent die wij zoeken!

Recruiter

Amsterdam 1900 tot 2700 per maand

Ben jij geïnteresseerd in de motivatie en drijfveren van mensen en nieuwsgierig van aard? Wil je elke dag nieuwe mensen ontmoeten en hen vanuit vakmanschap begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe baan?

Talent Sourcer

Amsterdam in overleg

Jouw rol InWork is sinds 2006 de zakelijke dienstverlener binnen de IT en Techniek. Onze corebusiness is het vinden en verbinden van Professionals. Wij werven enthousiaste Professionals en helpen bij…

Junior Recruiter Techniek

Zwolle 1900 tot 2700 per maand

Ben jij geïnteresseerd in de motivatie en drijfveren van mensen en nieuwsgierig van aard? En hen vanuit vakmanschap begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe baan? InWork is op zoek naar een enthousiaste recruiter voor ons nieuwe kantoor in Zwolle!

Accountmanager Techniek

Zwolle marktconform

Zit Accountmanagement in jouw bloed? Kun jij structureel vruchtbare relaties op- en uitbouwen? InWork is op zoek naar een ondernemende en enthousiaste accountmanager voor ons nieuwe kantoor in Zwolle!

Medewerker bedrijfsrestaurant

Amsterdam in overleg

Jouw rol Om alles op rolletjes te laten verlopen binnen ons bedrijfsrestaurant zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Bedrijfsrestaurant voor 3 dagen in de week, namelijk de…

Office Manager

Amsterdam marktconform

Voor onze businessline IT in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Office Manager.

Accountmanager New Business

Amsterdam marktconform

Zit Sales in jouw bloed? Kun jij structureel vruchtbare relaties op- en uitbouwen? Ben jij communicatief, commercieel, representatief en tegelijkertijd servicegericht? Dan is er een grote kans dat jij de Salestopper bent die wij zoeken!

Recruiter

Utrecht marktconform

Ben jij geïnteresseerd in de motivatie en drijfveren van mensen en nieuwsgierig van aard? Wil je elke dag nieuwe mensen ontmoeten en hen vanuit vakmanschap begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe baan?


ONZE CULTUUR

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg
GROEI & ONTWIKKELING

Jouw groei en ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom krijg je van ons alle ruimte om te leren, ervaring op te doen en zelf richting te geven aan je carrière. Uiteraard verwachten wij van jou veel teamspirit, verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief!

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_elaboration_message_check.svg
NO-NONSENSE

InWork staat voor open, sociaal en professioneel. Eerlijkheid en ‘doen wat je zegt’ is waar we voor staan. Ook houden we van korte lijntjes, zo kunnen we snel knopen doorhakken en krijgen we snel dingen voor elkaar. Dat houdt ons werk dynamisch en zo kunnen we blijven verbeteren en groeien.

https://www.inwork.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_settings.svg
GEWOON-DOEN-MENTALITEIT

Geloof je in je idee? Laat het dan maar zien! InWork bestaat uit een groep ondernemende mensen en die mentaliteit willen we vasthouden.

Wil jij werken bij InWork?

Solliciteer dan op 1 van onze openstaande vacatures en motiveer waarom jij in aanmerking komt voor de functie!